Το φαρμακείο μας λειτουργεί το 1987 στην πόλη των Τρικάλων και εδρεύει στη διεύθυνση Β. Τσιτσάνη & Μιαούλη 3.

Το φαρμακείο μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και προσφορές σε Δερμοκαλλυντικά, Φυτικά και Φυσικά Καλλυντικά. Μάλιστα μέσω του πρώτου ολοκληρωμένου επαγγελματικού συστήματος αξιολόγησης δέρματος, κυτταρίτιτδας και του τριχωτού κεφαλής έχουμε τη δυνατότητα να σας οδηγήσουμε στην κατάλληλη και αποτελεσματική επιλογή. Με τον Δερμοαναλυτή, ουσιαστικά, παρέχουμε επιστημονική και αντικειμενική ανάλυση του δέρματος που πραγματοποιείται με ανιχνευτές-αναλυτές, ψηφιακή απεικόνιση μέσω μικροκάμερας και παροχή συμβουλών για προϊόντα και θεραπείες.

Σε αυτά τα 25 χρόνια παρουσία μας στον χώρο των φαρμακείων εργαζόμαστε με συνέπεια, αφοσίωση και στόχο να βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα στις ανάγκες των πελατών μας. Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχουμε στο κοινό σύγχρονες υπηρεσίες, αλλά και απαραίτητες συμβουλές που απορρέουν από τη γνώση και την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο.

Κατανοώντας, όμως, την αναγκαιότητα της εκσυγχρόνισης των επιχειρήσεων και ειδικότερα των φαρμακείων, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την ηλεκτρονική μας υπόσταση (www.pharmanos.gr). Με αρωγό μας την Overmedia Α.Ε., η οποία αποτελεί τον τεχνικό σύμβουλο και προμηθευτή μας καταφέραμε να εισχωρήσουμε δυναμικά στον... ψηφιακό κόσμο.

Μέσω του νέου υπερσύγχρονου e-shop μας δίνουμε τη δυνατότητα στο κοινό μας να ενημερώνεται για την άφιξη των νέων προϊόντων και να κάνει τις αγορές του μέσω του διαδικτύου σε ανταγωνιστικές τιμές.